• Fii vocea generației tale!

    youth speak movement

Ce este Youth 4 Global Goals ?

Youth Speak este o mișcare globală inițiată de AIESEC. Ne dorim ca prin intermediul Youth Speak Survey și Youth Speak Forum să vedem care este părerea cât mai multor tineri asupra societății noastre și problemelor din jurul nostru.  Apoi, împreună să găsim și să implementăm soluții pentru aceste probleme.

Dorința noastră este să ca prin Youth Speak Survey să aducem în atenția factorilor de decizie părerea cât mai multor tineri. În felul acesta, putem avea ceva de spus în privința modului în care va arăta societatea noastră în 2030.

De ce anul 2030?

Datorită celor 17 Obiective de Dezvoltare Sustenabilă ale Organizației Națiunilor Unite.

În anul 2015 ONU a enunțat 17 obiective pentru 2030. Scopul acestora este să ofere claritate asupra problemelor actuale, astfel încât să ne putem concentra pe ce este de făcut pentru a schimba lumea în bine.  

Youth Speak Survey

Ascultăm părerile tuturor tinerilor legate de cum va arăta lumea în 2030.

Youth Speak Insights

Peste 2000 de tineri români ne-au împărtășit deja opiniile lor despre educație și societatea românească. Citește aici raportul preliminar.

Youth Speak Projects

Poți aduce o schimbare în lume prin participarea la unul din proiectele și programele organizate de AIESEC. Află mai multe!

Vrem să unim generațiile de tineri lideri cărora nu le este frică să-și spună părerea și care vor să aducă o contribuție în societate!
Te poți implica și tu, participând la Youth Speak Forum!

Ce este Youth Speak Forum ?

Youth Speak Forum își propune să creeze un mediu în care oameni din generații și din medii diferite – tinerii, pe de-o parte, lideri din mediul business sau domeniul civic, pe de altă parte – pot împărtăși idei și pot obține noi perspective asupra unor teme comune de interes.