Get your own webform with Podio

Implică-te activ în comunitate! Fii un ambasador local prin proiectele AIESEC din orașul tau!

Ce înseamnă să fii un ambasador local?

Te implici direct în organizarea proiectelor sociale AIESEC din oraşul tău. Interacţionezi cu traineri internaţionali şi ai posibilitatea de a îi ajuta şi de la oferi cea mai bună experienţă pe parcursul celor 6 săptămâni ale proiectului.

 

 

 

Inscrie-te pana la 15.06.2018

Te contactam pentru a participa la o sesiune de pregatire

Fii ambasador local timp de 6 saptamani in aceatsa vara

companii global talent

Vei putea aduce un impact în comunitatea locală

AIESEC derulează în fiecare an și în peste 41 de orașe și sate proiecte sociale care contribuie la dezoltarea comunităților și a tinerilor. Dar avem mereu nevoie de ajutor pentru a face aceste proiecte și acum este șansa ta să dai o mână de ajutor.

Vei avea o experiență de lucru în echipă într-un mediu internațional

Întâlnește tineri voluntari din toată lumea și lucrează cu ei pentur a-i ajută să implementeze proiectele sociale AIESEC. Vei avea experiența de a lucra în echipă cu alți ambasadori locali, cu memebrii AIESEC și cu voluntari din toată lumea. Câți alți tineri de vârsta ta pot zice la sfârșitul verii că au făcut asta?

Îți vei dezvolta abilitățile de leadership si află mai multe despre responsabilitatea socială

Toate programele AIESEC, precum și cel de Local Ambassador dezvoltă în tineri abilități specifice de leadership, precum cunoașterea de sine, găsirea de soluții, ințelegera lumii și a diferitelor culturi dar și abilitatea de a conduce alți oameni.  Cum ar fi să fii mai bun la lucururile astea și să ai acest plus față de colegii tăi?

 

Working-1030x686

Îmbunătățește-ți limbă engleză

Cum nici nu îți dai seamă, o să devii mai bun la limba engleză pentru că va trebui să comunici cu prietenii tăi internaționali zi de zi. Nu îți face griji dacă nu ești destul de bun încă, o să fim cu tine la fiecare pas până vei fi mai sigur pe tine.