Acum este cel mai bun moment să investești
în dezvoltarea ta profesională.
It’s your own business!

Înscrie-te la 5 săptămâni de training-uri și învață de la tineri
internaționali cum să fii mai bun pe Marketing,
IT, Antreprenoriat sau Inginerie!

Cand: 8 Mai – 11 Iunie (5 săptămâni)
Unde: Cluj, Brașov și Timișoara
Cost: 50 lei*

*Prețul poate varia în funcție de oraș și diferite oferte

Timp rămas pentru înscriere

Aprofundează-ți cunoștințele teoretice și practice pe domeniul tău de interes, alături de alți tineri internaționali care îți vor împărtăși din experiența lor.

Fă un pas înainte în dezvoltarea carierei tale și aplică astăzi pentru unul din cele 4 cursuri.

Traininguri pe Marketing

Învață de la alți tineri internaționali cum să faci un plan de marketing, cum să dezvolți tacticile de care ai nevoie pentru a atrage mai mulți clienți și să faci o comunicare bună pentru orice companie.

Traininguri pe IT și inginerie

Află cum se face IT și inginerie în alte țări, de la tineri internaționali. Aprofundează-ți cunoștințele, interacționează cu alți pasionați de domeniu, așa ca tine.

Traininguri pe Antreprenoriat

Visul tău este să ai propriul business? Cunoști regulile “jocului” sau vrei să le afli de la tineri internaționali? Acum poți învăța ce presupune un plan de afaceri și dezvoltarea unui start-up într-o altă țară și cum să aplici acest lucru în România.

Parerile participantilor din proiectul Become 2016

A o fost o experiență de neuitat prin care am trecut. În cele 5 săptămâni am lucrat cu alții și comunicat în engleză. A fost extraordinar. Mi-a deschis mintea și mi-a plăcut să aflu mai multe despre alte culturi și tradiții.

Irina Forfotă

O experiență unică. A fost prima mea interacțiune cu AIESEC. Pentru mine a reprezentat o schimbare. Am putut să aprofundez multe cunoștințe pe care doar le-am auzit la facultate. Am reușit să pun unele lucruri și în practică, să îmi fac prietenii noi și să vorbesc cu studenți internaționali. La început mi-a fost greu să fac acest lucru, dar acum îmi este mult mai ușor.

David Poienar

Proiectul Become mi-a adus cunoștinte în plus pe domeniul meu de interes. Am cunoscut multă lume cu diferite moduri de gândire și persoane din alte părți a lumii. Am aflat cum gândesc alții despre o problemă și cum se poate aborda din diferite unghiuri.

Maria Soancă

Mă bucur că am putut să particip și să aflu nu numai despre culturi noi și alte persoane, ci să aflu și despre mine, cum pot să îmi ating potențialul. Sesiunile pe marketing au fost cele mai interesante, am învățat cum să promovez un produs, cum pot să atrag clienți și cum pot vedea că și cei care nu doresc să cumpere imediat pot fi interesați cel puțin de site.

Mihai Negrișan

Mi-a plăcut extrem de mult să pot interacționa cu studenți din alte părți, să le cunosc cultura, obiceiurile, mâncarea lor și cum este viața din țările lor. Am reușit să am mai multă încredere în mine și să comunic mai bine în limba engleză.

Dana Spătaru

Become este pentru mine un proiect de suflet deoarece mi-a arătat că ceea ce credeam imposibil este defapt posibil. Poți să devii ceea ce visezi.

Dani Rîmbetea

Dezvoltă-te în 3 pași simpli. It's Your Own Business!

1. Alegi cursul, aplici, iar noi te contactăm în cel mai scurt timp

2. Plătești înscrierea și te pregătești pentru training-uri

3. Participi la training-uri și te dezvolți profesional

Despre AIESEC

AIESEC este o organizație globală, non-politică și non-profit condusă de studenți și recent absolvenți ai instituțiilor de învățământ superior. Membrii AIESEC sunt interesați în problematici globale, leadership și management. AIESEC nu discriminează pe bază de rasă, culoarea pielii, sex, orientare sexuală, convingeri, religie, origine etnică sau socială.

Din momentul în care ne-am fondat, am dezvoltat peste 1,000,000 de tineri care au trecut prin experiența AIESEC. Impactul organizației noastre poate fi văzut prin intermediul alumnilor AIESEC, care în prezent reprezintă companii, ONG-uri și lideri mondiali, precum Laureatul Premiului Nobel, Martti Atisaari din Finlanda.