BECOME este oportunitatea ideală pentru a investi în dezvoltarea ta personală și profesională.

Learn, Create and BECOME!

Înscrie-te la 6 săptămâni de training-uri și proiect practice, invață de la trainerii noștri internaționali și de la profesioniști și oameni cu expertiză, cum să lucrezi în echipă și să performezi în domenii precum Inginerie, Antreprenoriat, IT, Alimentație și Turism.

Când? 2 mai -5 iunie. (6 săptămâni).

Unde? Brașov

Prețul proiectului este de 50 de lei.

Ce înseamnă BECOME?

Proiectul BECOME durează 5 săptămâni și are ca scop dezvoltarea personală și profesională a studenților, într-un mediu multicultural, prin care au și ocazia de a se apropia de companiile locale. Proiectul implică o serie de traininguri orientate pe abilitățile atât hard cât și soft și 2 săptămâni de proiect pract.

În cadrul proiectului participanții își pot aprofunda cunoștințele teoretice și iși pot dezvolta abilitățile practice în domenii precum IT, Marketing, Inginerie, Antreprenoriat sau Resurse Umane. În același timp aceștia își dezvoltă abilitățile de lucru în echipă și se pot propulsa în cariera pe care o visează.

companii global talent

Conectează-te cu piața locală!

BECOME are rolul de a conecta studenții cu companiile locale, printr-o serie de training-uri de hard skills din domeniile anterior specificate, dar și prin gihidare și evaluare pe parcurul proiectelor practice.

Dezvoltă-te într-un mediu multicultural!

Totodată, în cadrul proiectului, alături de tinerii internaționali, își vor dezvolta și abilitățile soft prin training-uri aferente acestora și prin colaborarea în cadrul proiecte practice.

De asemenea pe parcursul proiectului, trainerii internaționali vor oferi spații de consultanță și dezvoltare individuale, pentru a ajuta fiecare student în parte să se autodescopere și să de dezvolte.

Lucrează în echipă!

BECOME îți oferă oportunitatea de a te implica într-o echipă de studenți asemenea ție. Împreună aveți oportunitatea de a vă pune în practică toate abilitățile dobândite în săptămânile de training. Fiecare echipă de studenți va beneficia de un trainer internațional care va facilita modul de lucru în echipe și va ajuta la  elaborarea acestui proiect.

Working-1030x686

Dă startul carierei tale!

La sfărșitul proiectului studenții remarcați pot avea șansa de a accesa oportunități de angajeare într-un internship în cadrul companiilor partenere.

Parerile participantilor din proiectul Become:

A o fost o experiență de neuitat prin care am trecut. În cele 5 săptămâni am lucrat cu alții și comunicat în engleză. A fost extraordinar. Mi-a deschis mintea și mi-a plăcut să aflu mai multe despre alte culturi și tradiții.

Irina Forfotă

O experiență unică. A fost prima mea interacțiune cu AIESEC. Pentru mine a reprezentat o schimbare. Am putut să aprofundez multe cunoștințe pe care doar le-am auzit la facultate. Am reușit să pun unele lucruri și în practică, să îmi fac prietenii noi și să vorbesc cu studenți internaționali. La început mi-a fost greu să fac acest lucru, dar acum îmi este mult mai ușor.

David Poienar

Proiectul Become mi-a adus cunoștinte în plus pe domeniul meu de interes. Am cunoscut multă lume cu diferite moduri de gândire și persoane din alte părți a lumii. Am aflat cum gândesc alții despre o problemă și cum se poate aborda din diferite unghiuri.

Maria Soancă

Mă bucur că am putut să particip și să aflu nu numai despre culturi noi și alte persoane, ci să aflu și despre mine, cum pot să îmi ating potențialul. Sesiunile pe marketing au fost cele mai interesante, am învățat cum să promovez un produs, cum pot să atrag clienți și cum pot vedea că și cei care nu doresc să cumpere imediat pot fi interesați cel puțin de site.

Mihai Negrișan

Mi-a plăcut extrem de mult să pot interacționa cu studenți din alte părți, să le cunosc cultura, obiceiurile, mâncarea lor și cum este viața din țările lor. Am reușit să am mai multă încredere în mine și să comunic mai bine în limba engleză.

Dana Spătaru

Become este pentru mine un proiect de suflet deoarece mi-a arătat că ceea ce credeam imposibil este defapt posibil. Poți să devii ceea ce visezi.

Dani Rîmbetea

Dezvoltă-te în 3 pași simpli. Learn, Create and BECOME!!

1. Alegi cursul, aplici, iar noi te contactăm în cel mai scurt timp

2. Plătești înscrierea și te pregătești pentru training-uri

3. Participi la training-uri și te dezvolți profesional

Despre AIESEC

AIESEC este o organizație globală, non-politică și non-profit condusă de studenți și recent absolvenți ai instituțiilor de învățământ superior. Membrii AIESEC sunt interesați în problematici globale, leadership și management. AIESEC nu discriminează pe bază de rasă, culoarea pielii, sex, orientare sexuală, convingeri, religie, origine etnică sau socială.

Din momentul în care ne-am fondat, am dezvoltat peste 1,000,000 de tineri care au trecut prin experiența AIESEC. Impactul organizației noastre poate fi văzut prin intermediul alumnilor AIESEC, care în prezent reprezintă companii, ONG-uri și lideri mondiali, precum Laureatul Premiului Nobel, Martti Atisaari din Finlanda.