Internship-uri

Angajeaza cu tineri internaționali și adaugă un avantaj afacerii tale în piața locală și globală.

CSR

Investește în viitorul companiei. Crează proiecte de CSR și ajută la schimbarea în bine a societății.

6,000 companii internaționale partenere

6,000 professional placements (2016)

450,000+ internshipuri realizate

3 motive de ce să colaborezi cu noi

1. Primești acces la peste 100.000 de tineri profesioniși

Ai acces GRATUIT la o platformă online de recrutare cu peste 100,000 de tineri internaționali din Europa, ambițioși și dornici de dezoltare, care au abilități puternice de comunicare, leadership, de rezolvare a problemelor și de facilitare.

2. Intri pe piețe noi și dezvolți de noi aptitudini în companie

Prin colaborarea cu stagiari, aceștia pot veni cu noi perspective și informații ce te vor ajuta să îți extinzi afacerea pe noi piețe sau în alte țări, sau îți pot aduce un plus de valoare în cadrul companiei pe arii profesionale precum: resurse umane, marketing, design, inginerie, IT, educație sau business development si vanzari.

3. Aduci o schimbare în societate

Proiectele pe care le realizăm împreună au scopul de a aduce o schimbare pozitivă în societate. Te ajutăm să creionezi, să dezvolți și să implementezi proiecte de responsabilitate socială.

Implicarea la nivel local sau național prin proiecte de CSR ajută compania ta să îmbunătățească viața românilor și să creșteți vizibilitatea companiei.

Vezi de ce au ales să colaboreze cu noi DP DHL și Alcatel-Lucent

Companii cu care colaborăm

Părerile colaboratorilor

“I’ve been working with AIESEC for some years now and I’m very glad that through our partnership we gave lots of young people the chance to have practical leadership development experiences in PwC. We do that by offering a collaborative working environment and challenging roles to help young people become more self- aware, to test out leadership in practice and to make a contribution to PwC’s success. That’s why I believe, investing in youth leadership will give us a sustainable solution for the future.”

CA Philip Sladdin

PwC


“AIESEC is performing

a very important task in
terms of both training and people-to-people exchange.”

Jan Eliasson, Deputy Secretary-General, United Nations, AIESEC alumnus

Cum te putem ajuta

Contribuie pentru o societate mai bună! Implică-te în proiectele noastre sociale, sau contactează-ne pentru a dezvolta proiecte împreună.

Despre AIESEC

AIESEC este o organizație globală, non-politică și non-profit condusă de studenți și recent absolvenți ai instituțiilor de învățământ superior. Membrii AIESEC sunt interesați de problematici globale, leadership și management. AIESEC nu discriminează pe bază de rasă, culoarea pielii, sex, orientare sexuală, convingeri, religie, origine etnică sau socială.

Din momentul în care ne-am fondat, am dezvoltat peste 1,000,000 de tineri care au trecut prin experiența AIESEC. Impactul organizației noastre poate fi văzut prin intermediul alumnilor AIESEC, care în prezent reprezintă companii, ONG-uri și lideri mondiali, precum Laureatul Premiului Nobel Martti Atisaari din Finlanda.