Internshipuri internaționale plătite pe Marketing

Dezvoltă-ți aptitudinile de Marketing

într-un internship internațional plătit.

Acum este cel mai bun moment să călătorești,

să cunoști o cultură nouă și să faci amintiri de neuitat.

De ce să mergi într-un internship internațional?

swtimisoara_2015_3

Câștigi experiență profesională

cultura

Cunoști o cultură nouă

experiente

Ai parte de experiențe memorabile

prieteni

Faci prieteni noi din alte țări

Părerile altor participanţi din program

Compania in care lucrez e super faina, toti colegii sunt de treaba, m-am integrat din prima zi, tot timpul facem lucrurile impreuna: luam mic-dejunul si pranzul impreuna si ne asteptam, iesim in pauze pe afara, ma ajuta ori de cate ori am intrebari. Sunt foarte saritori si am fost foarte impresionata cand in prima zi o colaga de birou a venit cu mine sa vorbesc cu proprietarul cand aveam probleme cu cazarea. De asemenea, Romania a fost cea mai mare curiozitate a colegilor mei. Vreo 2 saptamanai, in pauze, cautau poze si chestii pe Google ca sa vada de unde vin. Am incercat sa le ofer si o experienta culturala aducandu-le zilnic mancare romaneasca si venind in ie la birou.. oh da si impartasind retete romanesti cu ei.

Eu lucrez in departamentul de Product Development si sunt responsabila de 3 proiecte, trebuie sa fac analiza unor produse (software) ale companiei si un studiu de piata pentru un produs nou. Mediul de la serviciu este foarte relaxant pana acum si pot spune ca este mult mai bine decat la firma unde am lucrat in Iasi.

Crina - Gurgaon (New Delhi)

Acum 8 luni am acceptat provocarea programului Global Talent si am pornit intr-o aventura de dezvoltare personala si profesionala in Singapore, Asia. Cand pornesti in astfel de aventuri stii ca va fi greu, interesant si palpitant in aceeiasi masura. Singapore, oras-stat, 33 de grade, umiditate ridicata, aflu ca asa e tot anul, trec pe langa restaurante si locuri in care se vinde mancare, simturile imi sunt stimulate instant. ma plimb pe strazi si nu stiu ce sa acaparez cu privirea prima data pentru ca totul e atat de nou si neasteptat de frumos. Timp de 8 luni am invatat in fiecare zi despre mediul business din Asia, despre cum isi petrec oamenii timpul liber, ce interese si griji au, cum functioneaza relatiile interpersonale, cum sa convietuiesc cu soparle, cum sa mananc folosind betisoare, etc.

Fac parte dintr-o echipa internationala (5 nationalitati) si lucrez in domeniul resurselor umane cu oameni din toata lumea. Natura business-uluiface rolul meu foarte dinamic si ofera mult loc ideilor indraznete, iar pe langa asta descopar in fiecare zi cat de important este sa te adaptezi si sa comunici cu cei din jur pentru a avea success. Aventurile memorabile cer curaj! #luluinSingapore

Lulu - Singapore Sales

Librărie video

Înscrie-te gratuit pe platformă și vezi toate oportunitățile