LOGO GH-01

Vara aceasta, fii gazda unui voluntar internațional!

Cunoaște tineri din întreaga lume. Află cultura lor. Arată-le România prin ochii tăi. Ajută-i să facă o schimbare în bine în orașul tău.

Vara aceasta, peste ​500 ​de tineri,voluntari internaționali, vor veni în România prin programele AIESEC.

De ce? Pentru a se implica în proiecte locale și a aduce o schimbare pozitivă în orașul tău.

Te-ai gândit că vrei să descoperi lumea dincolo de Romania și că vrei să faci parte din schimbare? Atunci fii gazda unui voluntar internațional!

Programul de voluntariat va avea loc pe parcursul a 6 săptămâni, în 14 orașe: Arad, București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Oradea, Iași, Pitești, Sibiu, Târgu-Mureș, Timișoara și Suceava.

De ce Global Host?

limba straina

Cunoaște noi culturi și limbi

Află noi obiceiuri, tradiții, valorii și moduri de gândire din alte țări, fără să fie nevoie să pleci de acasă. Vei avea ocazia să ​descoperi cum comunică oamenii ​dintr-o altă parte a planetei. Poți primii în gazdă tineri din Japonia, Egipt, Brazilia sau o altă țară din cele 126 țări în care este organizația AIESEC prezentă.

voluntariat_international_maroc

Fii ambasadorul României

Arată adevărata Românie, cu locurile frumoase, cultura și tradițiile noastre. Lasă o amintire de neuitat unui voluntar internațional.

untitled-4

Contribuie la proiecte sociale de impact din orașul tău

Găzduind voluntari internaționali vei ajuta proiectele AIESEC să aibă impact în orașul tău și în România.

Acasa, cu prietenii internationali

Fă-ți prieteni noi 

Leagă noi prietenii cu oameni deosebiți, orientați spre voluntariat, care își doresc să aducă un plus de bine în lume. Creează un mediu multicultural în viața și familia ta. O experiență de neuitat!

Află experiența Sophiei din Brazilia, în gazdă la o familie din Sibiu

Află ce înseamnă o experiență de gazdă în proiectul Global Host

Cum funcționează Global Host?

1. Aplici pentru Global Host

2. Te întâlnești cu un reprezentant AIESEC

3. Este selectat voluntarul potrivit (sau voluntarii potriviți)

Despre AIESEC

AIESEC este o organizație globală, non-politică și non-profit condusă de studenți și recent absolvenți ai instituțiilor de învățământ superior. Membrii AIESEC sunt interesați de problematici globale, leadership și management. AIESEC nu discriminează pe bază de rasă, culoarea pielii, sex, orientare sexuală, convingeri, religie, origine etnică sau socială.

Din momentul în care ne-am fondat, am dezvoltat peste 1,000,000 de tineri care au trecut prin experiența AIESEC. Impactul organizației noastre poate fi văzut prin intermediul alumnilor AIESEC, care în prezent reprezintă companii, ONG-uri și lideri mondiali, precum Laureatul Premiului Nobel Martti Atisaari din Finlanda.