Internship internațional plătit pe educație

Dezvoltă-ți aptitudinile de predare

Acum este cel mai bun moment să călătorești,

într-un internship internațional pe educație.

să cunoști o cultură nouă și să faci amintiri de neuitat!

De ce să mergi într-un internship internațional?

experienta-profesionala

Câștigi experiență profesională

cultura

Cunoști o cultură nouă

experiente

Ai parte de experiențe memorabile

prieteni

Faci prieteni noi din alte țări

Părerile altor participanţi din program

Ma numesc Cristina si sunt din Brasov. Imi place sa calatoresc si sa imi largesc orizonturile cunoscand culturi noi. Acesta este al doilea internship pe care il fac cu Aiesec in Bucuresti. Este cea mai usoara si reliable modalitate pentru a putea lucra abroad.
Lucrez pentru un start-up in Malaezia de aproape 4 luni. Ca sa lucrezi aici ai nevoie de o mie de acte supralegalizate, am platit aproape 2000 de RON, cu tot cu vaccinuri.

A meritat? Da! Pentru ca am venit pentru experienta oferita.
Oamenii din Aiesec de aici sunt geniali, m-au ajutat cu tot! Absolut tot. M-au luat de manuta si m-au dus la cazare.

Da, as mai recomanda si altora sa plece AIESEC. E o experienta foarte frumoasa!"

Cristina Tripon - Malaysia

„Intr-adevar am plecat in Belgia acum un an de zile intr-un internship. Experienta a fost foarte faina si o recomand calduros. M-a ajutat sa ma dezvolt atat pe plan profesional cat si personal. Colaborarea cu AIESEC a fost foarte buna, atat in Bucuresti cat si in Antwerp.

Cei de acolo m-au ajutat sa-mi gasesc cazare (am locuit pentru o perioada intr-o casa cu mai multe persoane venite in Belgia prin acelasi program). Acest lucru a fost foarte util pentru ca mi-am facut multi prieteni cu care m-am distrat, am iesit si am calatorit. Internshipul la Statoil a fost o super experienta, e o companie unde am invatat foarte multe lucruri, dar m-am si bucurat de o atmosfera frumoasa alaturi de oameni relaxati si prietenosi.

Ei au fost foarte multumiti de mine, astfel incat managera mea m-a recomandat unei alte companii (la Statoil nu au avut posibilitatea de a-mi prelungi contractual). Am decis ca pentru moment sa raman in Belgia, iar de pe 1 Aprilie voi incepe sa lucrez la noul loc de munca.”

Ramona P - Antwerp Belgia

Librărie video

Înscrie-te gratuit pe platformă și vezi toate oportunitățile