Dezvoltă-ți compania cu ajutorul tinerilor internaționali

Colaborează cu tineri internaționali și adaugă un avantaj afacerii
tale în piața locală și globală.

6,000 companii internaționale partenere

5,900 professional placements (2015)

450,000+ internshipuri realizate

De ce să alegi un intern in compania ta?

Aducând interni din toate părțile lumii în compania ta, ai șansa să primești o diversitate de idei și să-ți acoperi competențe importante de care ai nevoie pentru dezvoltarea companiei. Înregistrează-te gratuit pe platforma noastră și ai acces la peste 100.000 de tineri internaționali.

Echipa noastră te va ajuta să găsești talentele potrivite, să le aduci în compania ta, să le integrezi în cultura companiei și a țării noastre și să ai 100% satisfacție și ROI în urma recrutării.

Impulsionează compania ta cu o perspectivă nouă, multiculturală venită de la tinerii din noua generație din toată Europa.

În plus, poți identifica nevoile și cererile pieței și să le implementezi în compania ta pentru rezultate vizibile. În toata lumea, programul nostru atrage tineri din următoarele domenii profesionale:

👥    resurse umane             📊   marketing            🎨   design

💻   IT                                      🎓   educație               💶   vânzări

📈   business development

Tipurile de programe de internship pe care ți le oferim

logo-internshipuri-internationale-in-companii

Programul Global Talent se adresează celor care vor să angajeze tineri internaționali pe poziții de internship pentru a câștiga un plus de leadership și creativitate în companiile lor.

logo-internshipuri-internationale-in-startup

Programul Global Entrepreneur se adresează Startup-urilor care vor să colaboreze tineri internaționali pe poziții de internship neplătite cu scopul de a contribui la dezvoltarea companiei, sau la atinerea unui obiectiv de dezvoltare durabilă.

Companii cu care colaborăm

Părerile colaboratorilor

“I’ve been working with AIESEC for some years now and I’m very glad that through our partnership we gave lots of young people the chance to have practical leadership development experiences in PwC. We do that by offering a collaborative working environment and challenging roles to help young people become more self- aware, to test out leadership in practice and to make a contribution to PwC’s success. That’s why I believe, investing in youth leadership will give us a sustainable solution for the future.”

CA Philip Sladdin

PwC


“AIESEC is performing
a very important task in
terms of both training and people-to-people exchange.”

Jan Eliasson, Deputy Secretary-General, United Nations
AIESEC alumnus

Despre AIESEC

AIESEC este o organizație globală, non-politică și non-profit condusă de studenți și recent absolvenți ai instituțiilor de învățământ superior. Membrii AIESEC sunt interesați de problematici globale, leadership și management. AIESEC nu discriminează pe bază de rasă, culoarea pielii, sex, orientare sexuală, convingeri, religie, origine etnică sau socială.

Din momentul în care ne-am fondat, am dezvoltat peste 1,000,000 de tineri care au trecut prin experiența AIESEC. Impactul organizației noastre poate fi văzut prin intermediul alumnilor AIESEC, care în prezent reprezintă companii, ONG-uri și lideri mondiali, precum Laureatul Premiului Nobel Martti Atisaari din Finlanda.